понеділок, 1 листопада 2021 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності»

Протягом жовтня місяця шкільна бібліотека популяризувала кращі твори видатних митців яворівської землі, знайомила школярів  з нашими земляками – тими, що прославили яворовий рід. Адже  велич кожного краю в людях, які в ньому живуть, працюють,  залишають духовну спадщину.

        Усі бібліозустрічі відбувались в атмосфері зацікавленості та інтересу до історичного минулого яворового краю, його обрядів, традицій, духовної культури та цінностей.

       Учні школи були активними учасниками запланованих заходів та подій. 

      Викладка літератури «Краю мій Яворовий», День краєзнавчої літератури «Літературне мистецтво Яворівщини», екологічна година «Історія роду – історія нашого народу», вікторина « Що ти знаєш про свій край», урок краєзнавчої літератури «У вінку духовної краси землі яворівської», екскурсія – подорож «Відкрий для себе рідне місто» - тематика зустрічей з читачами – учнями 1 – 7 класів.

      Надзвичайно змістовний і цікавий  урок - екскурсія в історико-етнографічний музей Яворівщина» відбувся в останній день  Місячника. Шестикласники дізналися, які археологічні розкопки проводились на території Яворівщини, про історію, духовну культуру, традиції рідної землі, оглянули цінні експонати.

    Правдива, доступна й корисна інформація допоможе ще більше вивчати та пізнавати  яворову землю, оспівувати й славити її.

    Усі масові заходи проводились спільно з класними керівниками, вчителями – предметниками. 

 фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар