вівторок, 9 листопада 2021 р.

Незабутня поїздка у дельфінарій

 28 жовтня учні 1- А класу Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 ( класний керівник В. Буфан) здійснили захоплюючу поїздку у м. Трускавець в дельфінарій «Оскар».

Перед початком вистави діти відвідали тераріум « ЕкЗотерра», який знаходиться в приміщенні дельфінарію, і ознайомилися з виставкою екзотичних тварин, яких там налічується близько 25 видів.

Під час вистави учні з цікавістю спостерігали за видовищним шоу, у якому брали участь дельфіни і їхні тренери. Всіх глядачів дуже вразили розумні та кмітливі морські тварини, які вправно виконували різноманітні трюки.

Не менш захоплюючим був виступ морських котиків. Це морське шоу подарувало всім нам багато задоволення та позитивних емоцій.

А далі наш маршрут проліг до дивовижного зоопарку «Лімпопо», де нас чекала надзвичайно цікава та пізнавальна подорож в світ диких тварин, яскраві враження та дивовижні відкриття.

Щасливі та задоволені діти поверталися додому. Ця поїздка запам’ятається учням класу надовго, адже припала вона на перші в їхньому житті шкільні осінні канікули!


Немає коментарів:

Дописати коментар