вівторок, 16 листопада 2021 р.

Толерантність – дорога до миру та співпраці

 
 У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності,16 листопада, та з метою формування в учнів та педагогів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу у нашій школі було проведено ряд заходів. Напередодні практичним психологом Теплою Г.С. було проведено тренінгове заняття з вчителями «Толерантний вчитель – толерантний учень», де педагоги мали можливість закріпити вже набуті раніше знання щодо основних рис толерантної особистості та отримати нову, цікаву інформацію. Найбільше зацікавлення та обговорення викликала вправа – демонстрація «Вплив слова на психологічний стан людини», після якої кожен задумався над важливістю слів та їх впливом на інших.

   Крім цього були проведені години спілкування серед учнів початкової школи «Стежиною добра», на яких розкрито поняття «толерантність», його важливість у повсякденному житті. А також проведена гра «Мені приємно тобі сказати», де учні говорили одне одному доброзичливі слова.

   Проведені заняття були не лише цікавими, але й корисними, адже дали можливість ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.




Немає коментарів:

Дописати коментар