вівторок, 23 листопада 2021 р.

Безпечна дорога додому

  Що може бути важливішим за людське життя? Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

  З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги дітей до правил поведінки на дорогах 19 листопада 2021 року в 4-А класі Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2 вчитель Кондрацька Ірина Ярославівна провела урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому». На захід запрошений був курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Вільгуцький Володимир Богданович, який разом з вчителем активізували знання школярів про дорожній рух, закликали здобувачів освіти до вивчення та дотримання правил безпечної поведінки на вулицях і дорогах, у транспорті, обов’язкового використання в темну пору доби в умовах недостатньої видимосі світлоповертальних елементів.

  Діти грали в тематичні настільні ігри, розв’язували ситуативні задачі, кросворди, навчилися читати дорожні знаки, висловлювали свої думки.

  Бережіть своє життя і здоров'я , неухильно дотримуючись правил дорожнього руху. Наше здоров'я – наша відповідальність. Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності.

Немає коментарів:

Дописати коментар