четвер, 27 квітня 2023 р.

Моє здоров’я у моїх руках

     Здобувачі освіти Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Яворівської міської ради Львівської області з 24 04 по 28 04 2023р. долучилися до проведення STEM-тижня в рамках проекту STEM-весна 2023р.
      П’ятикласники вивчаючи тему «Самопочуття» здобули не лише теоретичні знання, але й практичні навички. Разом з вчителем Стефанією Манько та вчителем консультантом Надією Муха діти із задоволенням виготовили паперові термометри із рухомими деталями, які складалися з ниток різного кольору. Під час практичного завдання учні мали  можливість самостійно придумати температуру улюбленої іграшки. При підвищеній температурі записували першу допомогу, яку потрібно надати хворому та обговорили, які ліки потрібно вживати при поганому самопочутті, наголосили на тому, що їх можна вживати за рекомендацією лікаря і під контролем батьків.
      Завершили заняття презентацією виконаної роботи та озвучили висновки, які вони зробили під час уроку. Також використовували методи взаємооцінювання та самооцінювання. Діти в гарному настрої і з новими знаннями продовжили вивчати наступні теми.
P.S.Продовження у наступних дописах…

Немає коментарів:

Дописати коментар