вівторок, 17 березня 2020 р.

Кожен день я тебе відкриваю …



11 березня 2020 року у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 у рамках виконання проєктів з виховної роботи «Промислам народу нема переводу» і «Кожен день я тебе відкриваю…» класні керівники У. Конанець та І. Могила у 8-их класах провели виховний захід на тему «Кожен день я тебе відкриваю…».
Головним мотивом свята було зацікавити дітей до вивчення та дослідження історії рідногоміста, його традицій, звичаїв, а також виховувати любов до рідного краю, плекати у собі прагнення дбати про добробут своєї землі. У формі презентації була створена екскурсія – виставка про те, як виглядало місто у давнину, як змінився інтер’єр історичних будівель, якими промислами займалися яворівчани. Школярі розповідали легенди про рідне місто, інсценізуючи свої розповіді, а також яскравими були міні – сценки про яворівські забавки, які учні оспівували під час заходу.
Цікавою родзинкою свята було декламування восьмикласниками віршів поетів з Яворівщини, а саме: І. Пазина, Б. Мацелюха та С. Різника, який був присутній на заході. Святослав Різник розповів учням, що вчився в рідній школі під Ратушею, про свою любов до рідного міста.В очах школярів відчувався патріотизм до свого міста, вони пишалися, що живуть тут. Такі заходи заряджають енергією і розумієш, що нас чекає гарне майбутнє.
Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар