середа, 4 березня 2020 р.

Мій вибір життя без наркотиків

    У сучасних умовах великого значення набуває боротьба з наркоманією – потворним явищем, що наносить непоправної шкоди здоров’ю, призводить до деградації особистості, згубно впливає на виховання дітей, їх майбутнє, наносить матеріальну і моральну шкоду суспільству.
  4 березня у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 завітали Рис Олена Богданівна, начальник служби у справах дітей та молоді, Жовнірів Вікторія Володимирівна, головний спеціаліст служби у справах дітей та молоді Яворівської райдержадміністрації, та Кенцало Надія, психолог Яворівського районного центру сім’ї та молоді, які провели профілактичний захід «Мій вибір - життя без наркотиків». Аудиторією слухачів були учні 8-их класів.
  На початку зустрічі були обговорено такі поняття: наркотики та їх види, наркоманія. Учням розповіли про шкідливий вплив цих речовин на організм людини. Також наголосили на кримінальній відповідальності за вживання і поширення наркотичних речовин. Не оминули увагою і вживання тютюнових виробів у громадських місцях та відповідальність за такі дії.

  Зустріч пройшла у дружній, доброзичливій атмосфері. Учні брали активну участь в обговоренні, ставили запитання і висловлювали міркування. Підлітки мали можливість переглянути інформаційні ролики, проаналізувати різні ситуації.

  Для профілактики такого типу правопорушень вкрай необхідна попереджувальна робота, тому дана зустріч - це актуальний крок у спільній боротьбі усіх задіяних соціальних інституцій.


Немає коментарів:

Дописати коментар