четвер, 2 березня 2023 р.

Книжка-маленьке віконце, а через нього весь світ видно

В рамках вивчення інтегрованого курсу предмета «Я досліджую світ» на завершення тижня «Книги» здобувачі освіти 1-их класів (вчителі В. Кондратьєва, І. Кондрацька) Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 відвідали дитячу бібліотеку у нашому місті.  Дітей гостинно зустріли  господарі книжкового царства - заступник директора по роботі з дітьми Наталія Малець, бібліотекарі Світлана Горуна і Телегей Леся, які розповіли про  довгий шлях  книги від деревини аж до книжкової полиці, провели цікаві кросворди про казкових героїв.

 Школярі наочно побачили , як зберігаються книжки, оскільки це була їх перша екскурсія у святилище книг Пригадали правила користування ними під час читання.

 Із захопленням взяли участь у майстер класах з виготовлення перших весняних квітів (1-А клас) та витинанки «Перо» (1-Б клас) Неймовірне задоволення отримали учні, коли перебували в ігровій  кімнаті і, яка є новинкою у дитячій бібліотеці. Розвиваючі ігри, комфортні посиденьки у кріслах-грушах, розважальний куточок з кольоровими м’ячиками, бізіборд, стіл для пісочної анімації- це те, що, на нашу думку, допоможе збільшити і кількість читачів у бібліотеці, і кількість відвідувачів читального залу. Адже, читаючи книжку, людина розвивається, вчиться мислити, пізнавати світ, знаходити нове.

Книжка-маленьке віконце, а через нього весь світ видно.

Немає коментарів:

Дописати коментар