неділя, 12 березня 2023 р.

НІ - насиллю!

    В наш час дуже часто, на жаль, підлітки зустрічаються з проблемою насильства та жорстокості, і найгостріше вона постає саме в освітньому середовищі. Фізичне та емоційне насильство, булінг, цькування, ізоляція – це соціальні біди, які крадуть дитинство, роблять дітей передчасно дорослими, перекреслюють людське в людині. Також прояви насильства порушують права дитини, принципи її вільного та справедливого існування. З метою привернення уваги учнів до цієї актуальної проблеми, профілактики правопорушень в учнівському середовищі і виховання загальнолюдських моральних цінностей практичним психологом З. Савостіною  09.03.2023р у 8-А було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Ні - насиллю».
Учні мали змогу переглянути відеоролик, пов'язаний з цією проблемою та обговорити його. Під час заняття діти активно виконували завдання, висловлювали свої думки, відповідали на запитання, аналізували власні дії, вчинки та переосмислили цінності.
Сподіваємося, що отримані знання та навички стануть корисними для здобувачів освіти і допоможуть їм будувати майбутнє без насилля на засадах толерантності, ввічливості та людяності.

Немає коментарів:

Дописати коментар