четвер, 16 березня 2023 р.

Обирай професію своєї мрії свідомо!

Зважаючи на важливість профорієнтації, зокрема свідомого обрання учнями траєкторії подальшого навчання та побудови власної кар’єри та в межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» здобувачі освіти 9-х класів Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, 15 березня 2023 року о 12.15 год взяли участь у прямому ефірі Єдиного Телевізійного Марафону на телеканалі ICTV у Всеукраїнському уроці з профорієнтації за участі провідних українських роботодавців та кар’єрних радників. 
Під час заходу фахівці розповіли старшокласникам про те, що незабаром кожен із них повинен буде вирішити дуже важливе питання – який життєвий шлях обрати. Від правильного вибору професії залежить щастя людини. Якщо у професійній сфері людина здатна реалізувати себе як особистість, а ще й до того заробити гроші, щоб задовольнити свої потреби, можна вважати, що зроблено правильний професійний вибір.
Також учні дізналися, що для, аби свідомо обрати професію, необхідно ознайомитися з інформацією про актуальні професії на ринку праці, реально оцінити свої можливості, з’ясувати, чи відповідають вони вимогам обраної про­фесії. 
На завершення фахівець центру зайнятості зазначила, що не варто забувати, що основою успіху в будь-якій сфері діяльності є невтомна праця, вдосконалення своїх навичок та розвиток природних здібностей.

Немає коментарів:

Дописати коментар