вівторок, 28 березня 2023 р.

Закладено фундамент ….


        Налагодження партнерських зв’язків з сусідніми державами, зокрема Республікою Польща, є одним із основних напрямків зовнішньої політики нашої України. Тому важливим є аспект міжнародної співпраці шкіл України та Польщі, який сприяє впровадженню інноваційних методів навчання, дає змогу формувати нові світоглядні засади  освітнього процесу.  Наш освітній заклад   один з таких, який ніколи не стоїть осторонь нововведень, перебуває у постійному пошуку ідей та партнерства з метою удосконалення рівня якості шкільного життя.
Так. Сьогодні закладено фундамент важливого починання в історії нашої школи: Яворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 зустрічав гостей -  керівництво загальноосвітнього ліцею імені Тадеуша Костюшки з Любачева (Республіка Польща)  в особі директора Marek Chmiel та Adama Swatek- Czernecki. Високоповажне товариство завітало з подарунками для нашого освітнього закладу: принтер, канцелярське приладдя та предмети господарського призначення. Крім того, предметом обговорення став освітній та культурний  обміни учнівською молоддю, проведення спільних спортивний та мистецьких  заходів. Делегація зустрілася з Яворівським міським головою Ігорем Грабовським та очільником освіти Яворівської ТГ Володимиром Байдою. Віримо, що започаткована співпраця принесе щедрі плоди.
 Міжнародна співпраця, участь у міжнародних програмах та проєктах – пріоритети розвитку освіти сьогодення. Школярі разом з ровесниками різних країн світу навчаються жити і працювати у поліетнічному просторі, використовуючи принципи розуміння та довіри. Далі буде …

Немає коментарів:

Дописати коментар