середу, 3 травня 2023 р.

Інформатика: ключ до успіху в епоху цифрової революції

В цьому навчальному році було багато заходів, в яких юні інформатики могли випробувати себе та отримати неоціненний досвід пошуку нестандартних рішень при розвязуванні задач.

Це олімпіади та конкурси.

Розпочнемо з найпростішого. Конкурс Бобер. В ньому може взяти участь будь-хто без попереднього кастингу.  Наші учні не виключення. Тож і в цьому навчальному році у Міжнародному конкурсі Бобер взяло 70 учнів зі школи під Ратушею.

У конкурсі Міжнародному конкурсі з Веб-дизайну десятикласник Андрій Тишик виборов диплом ІІІ ступеня. І це вже неабияка перемога. 

Для любителів програмування шлях до успіху складався з кількох етапів. Це олімпіада ОТГ, районна олімпіада, два етапи Львівської обласної  інтернет-олімпіади з програмування, олімпіада Дрогобицького педагогічного університету  і ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Тут брали участь семикласники  Данило  Мисик  та Лесяк Богдан, дев'ятикласники Дмитро Манько,  Дмитро Мигаль та Глова Семен, десятикласники Шурман Олег, Гаврих Юрій та Демчишин Тарас. Найуспішнішими стали Гаврих Юрій, Демчишин Тарас, Мигаль Дмитро та Глова Семен. З них перші троє- переможці ІІІ етапу, а Гаврих Юрій - учасник відбору на IV етап Всеукраїнської олімпіади з програмування.


Ті. хто цікавиться інформаційним технологіями, мали можливість пройти ще більше етапів загартування.  Олімпіада ОТГ, районна олімпіада з інформаційних технологій, два етапи Львівської обласної  інтернет-олімпіади з ІТ, олімпіада Дрогобицького педагогічного університету,  Всеукраїнська Інтернет-олімпіада з ІТ (учасники фіналу)  і ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.
Це семикласники  Данило  Мисик  та Лесяк Богдан, дев'ятикласники Дмитро Манько,   Глова Семен,  Гуль Григорій, десятикласники Трохимчук Володимир,  Шурман Олег, Гаврих Юрій.

Будь-яка наполеглива щоденна праця увінчується успіхом. Не дивно, що п'ятеро з них були запрошені на відбір, а  четверо - стали учасниками IV етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій, яка в цьому, нелегкому для України, навчальному році проводилася у формі онлайн-олімпіади "ІТ2023" і відбулася 30 квітня 2023 року.




Немає коментарів:

Дописати коментар