вівторок, 9 травня 2023 р.

Вогонь-друг! Чи ворог?

    1 травня 2023р. учні 4-А класу школи «Під ратушею» (класний керівник Анна Шубертович ) побували у пожежній частині Яворова.
 Наc радо зустріли. Спершу учням показали, як фіксуються дзвінки на пожежну частину та що буває з тими, хто телефонує без потреби.
Начальник караулу Михайло Кабатрут цікаво розповів про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Діти дізнались, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості та злагодженості залежить життя людей.
Учні побачили механізм та будову устаткування гаража з пожежними автомобілями. Рятувальник Михайло Кабатрут продемонстрував школярам спорядження пожежника, після чого усі бажаючі приміряли його та сфотографувались залюбки. Четвертокласники з захопленням ставили безліч запитань рятувальнику. Вони зрозуміли, що вогонь буде другом лише тоді, коли дотримуватимемось правил пожежної безпеки.
Впевнена, після побаченого та почутого кожна дитина глибше розумітиме важливість та героїчність професії пожежника-рятувальника.

                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар