пʼятницю, 5 травня 2023 р.

Доторкнутись до прекрасного...

4 травня 2023 року учні 6-их класів мали гарну нагоду побувати на концерті колективів та солістів  ЦК Народної інструментальної творчості «Україна переможе». В концерті брали участь студенти та викладачі Львівського фахового коледжу культури і мистецтв. Нашим школярам дуже сподобалось спостерігати за виконанням сучасних українських пісень в аранжуванні Любомира Радомського, яке виконував ансамбль саксофоністів (керівник Радомський Л.П.). Хлопці та дівчата були заворожені звучанням старовинних українських етноінструментів – домри, туби, тромбону, баритону, валторни, та отримували величезне задоволення після кожного виконаного інструментального номера.
Організотор концерту – Кміть Наталія Володимирівна, Голова циклової комісії «Народного інструментального мистецтва» була приємно вражена, що так багато молодого покоління було сьогодні на концерті, а це означає, що музика житиме вічно. 
Здобувачі освіти вийшли з культурно-мистецького центру натхненними, енергійними, сповненими нових емоцій, вражень та позитиву, а дехто уже захотів записатись на вокал та уроки гітари в Яворівську школу мистецтв. Отож, змагаємо себе до кращого, удосконалюємось, розвиваємось.









30-ті ювілейні змагання 

4.05.2023 року відбулися 30-ті ювілейні змагання з легкої атлетики між ЗЗСО І – ІІІ ступенів, у яких взяли участь 15 шкіл.

Яворівський ЗЗСО І – ІІІ ступенів №2 у завзятій боротьбі виборов І місце.

Немає коментарів:

Дописати коментар