середа, 17 травня 2023 р.

Правила дорожнього руху

  Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
  На виконання листа Департаменту освіти Львівської облдержадміністрації №21-9678/0/2-23 від 09.05.2023 «Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», в доповнення до наказу відділу освіти Яворівської міської ради від 03.05.2023№ 02-02/53 «Про проведення тижня безпеки дорожнього руху» 17 травня 2023 року здобувачі освіти 7 -А Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №2 зустрічалися з представником ювенальної превенції Яворівського РВП ГУ НП у Львівській області Русланою Мацелюх. Головною метою зустрічі було попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму. В ході зустрічі поліцейські нагадали дітям про правила дорожнього руху, права та обов’язки пішоходів.
  Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

Немає коментарів:

Дописати коментар